Laserterapi

NYHED NYHED NYHED NYHED NYHED

Laseren DH Massage bruger er en klasse 3B laser, der sikre en dyb indtrængning og mere effektiv behandling, uden risiko for forbrændinger.

Vi bruger en PowerLaser Pro 500 eller 1500 til behandlingerne, alt efter hvor og hvad der skal behandles.

Accelereret Naturlig Heling™                                                                                                          accelerated_natural_healing

Biostimulerende LaserTerapi accelererer alle faser af den naturlige helingsproces. Det giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP, hvilket fører til en væsentlig forøgelse af celleaktiviteten.

Dette bevirker blandt andet en hurtigere koagulation ved akutte skader, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.

LaserTerapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde.

LaserTerapi forøger dannelsen af kollagent væv og medvirker derved til en hurtigere sårheling.

Det mobiliserer kroppens naturlige immunforsvar og styrker således evnen til at bekæmpe angreb fra bakterier, vira og svamp. Blodgennemstrømningen forøges, selv i områder med nedsat cirkulation og/eller kroniske muskelspændinger.

Alle disse faktorer, som er dokumenterede ved tusindvis af videnskabelige undersøgelser igennem de sidste 35 år, fører til Accelereret Naturlig Heling™.

Desuden virker LaserTerapi smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.

Biostimulerende LaserTerapi har ingen kendte bivirkninger. Det hjælper simpelthen kroppen med at gøre det den allerede er programmeret til at gøre – bare langt hurtigere.

LASER TERAPI KAN BRUGES TIL:

Akutte skader:

Fibersprængninger

Forstuvninger

Overbelastningsskader:

Achillesene,

Hælspore, Karpaltunnelsyndrom, Lændesmerter, Myoser, Senebetændelse, Springerknæ, Tennisalbue.

KRONISKE tilstande:

Leddegigt, Piskesmæld, slidgigt

Overfladeproblemer:

Akne, Brystvorter (sprækker ved amning), Eksem, forkølelsessår, Helvedesild, sår.

Andre tilstande: Arvæv, bihulebetændelse, Brandsår, fedtknuder, knogleheling, myggestik, seneknuder, vorter, øreproblemer.

Gennembrud for laserterapi! 

For første gang i historien har det højt estimerede lægetidsskrift The Lancet bragt en videnskabelig artikel om biostimulerende laserterapi. The Lancet er det mest anerkendte medicinske tidsskrift i verden og stiller nogle ekstremt høje krav til validiteten af de artikler der bringes. Så en artikel i The Lancet er det nærmeste man kan komme på en blåstempling af laserterapi. Artiklen konkluderer:

Laser kan erstatte brugen af medicin i behandlingen af nakkesmerter og er næsten uden bivirkninger. For første gang i medicinsk historie er effekten af laserbehandling dokumenteret.

Artiklen er blandt andre skrevet af professor Jan Magnus Bjordal, der har et professorat i biostimulerende laserterapi ved universitetet i Bergen. Bjordal udtaler:

»Forskningen viser, at laser er et alternativ til medikamenter. Brugen af laser har til tider mødt stor modstand i det medicinske miljø, fordi man ikke har haft tilstrækkelig dokumentation omkring resultaterne af behandlingen,«

PowerLaser Pro 500 2 PowerLaser Pro 500

PowerLaser Pro 1500 3 PowerLaser Pro 1500