Referencer

Efter mange års næsten konstant spændingshovedpine og forsøg med mange forskellige behandlingsmetoder, opsøgte jeg i 2010 – efter anbefaling – Dennis Hansen. Han gik i gang med en intensiv behandling af min ryg- og nakkemuskulatur, og efter ca. 10 behandlinger havde han fået bugt med min årelange hovedpine.

Jeg har løbende en tid en gang om måneden hos Dennis for at holde smidigheden i musklerne ved lige … og hovedpinen er IKKE vendt tilbage!! 🙂

Næsten uanset hvad vi i min familie måtte døje med – det være sig rygsmerter, iskiassmerter og andre problemer med bevægeapparatet – opsøger vi Dennis, og han behandler hver gang med professionel ekspertise og respekt for det enkelte menneske.

Hos os går han ganske enkelt under tilnavnet “manden med de magiske hænder” 🙂
Anni Melgaard – Vrå


I mit job som både musiker og massør får jeg brugt kroppen meget. Mange gange med hårde løft, ensformige arbejdsstillinger og gentagne bevægelser. Jeg får behandling af Dennis 2-3 gange i kvartalet, og han formår altid at få løsnet godt op for mine spændinger, og jeg går derfra med en “frisk og klar” krop hver gang!

Dennis laver efter min mening varierende behandlinger, der er tilpasset til den enkelte. Han er samtidig interesseret i nye vinkler og behandlingsformer, og derfor i konstant faglig udvikling.

Han får dermed mine varmeste anbefalinger som massør og behandler.
Claus Hassing – sanger/musiker/behandler


Da jeg havde ondt i ryggen og næsten ikke kunne gå, var Dennis med til at få mig op at gå igen.

Da jeg besluttede mig for at begynde at løbe, var Dennis med til at holde mine muskler bløde og smidige, også da jeg begyndte at træne til marathon.
Sten Christensen – Vrå / Ekstremløber


Retten i Hjørring har indgået en aftale med Dennis om massage til rettens medarbejdere. Dennis har en solid professionel ekspertise og erfaring, og hans åbne og rolige tilgang til arbejdet som massør og behandler, gør ham meget vellidt og respekteret.

Vi kan kun give ham de bedste anbefalinger.

Retten i Hjørring


AP Facader a/s har valgt at give sine medarbejder muligheden for at få massage en gang om måneden i deres arbejdstid. Vi har valgt DH Massage, da vi kender Dennis og fordi vi synes han leverer en god og varieret behandling. Dennis er god til at lytte til hver enkelt medarbejder og derfra tage sit udgangspunkt i behandlingen.

Vi kan kun give Dennis de varmeste anbefalinger.

AP Facader a/s